Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

Ситуація на ключових ділянках фронту та виробництво дронів: Зеленський провів важливі наради

У п'ятницю, 15 березня, президент Володимир Зеленський провів декілька важливих нарад, які стосувалися ситуації на ключових відтинках фронту та виготовлення дронів в Україні.

У своєму Telegram-каналі очільник держави розповів, що на одній із нарад заслухав доповідь головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

"Вранці він (Олександр Сирський, — ред.) повернувся з Авдіївського напрямку і розповів про ситуацію там, на місці, та на інших ключових ділянках фронту. Узгодили подальші дії", — наголосив Зеленський.

Президент наголосив, що чим "більше російська держава втрачатиме і що більшою буде ціна її агресії, то ближчим буде справедливе завершення цієї війни".

Зеленський 15 березня провів важливі наради

Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

"Разом з головкомом, начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем, міністром оборони Рустемом Умєровим, головою СБУ Василем Малюком, начальником ГУР МО Кирилом Будановим і заступником головнокомандувача ЗСУ, відповідальним за напрямок безпілотних систем, Вадимом Сухаревським визначили найуразливіші місця ворога, ті, де ми можемо завдати йому найбільшої шкоди. І будемо завдавати", — зазначив гарант.

До того ж Зеленський провів нараду з представниками Кабміну, ОПК та інших відомств щодо виробництва високотехнологічних дронів в Україні.

"В Україні є така зброя, але вона повинна ставати далекобійнішою, масовішою та потужнішою. Визначили відповідні завдання та терміни. Жоден російський теракт не повинен залишатися без відповіді", — резюмував президент.

Нагадаємо, 14 березня президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Лідери держав обговорили подальшу політичну, економічну та оборонну співпрацю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.03.2024 18:28