Фото ілюстративне зі соцмереж

Ситуація в Торецьку: окупанти зайшли на околицю міста, тривають бої за кожен під’їзд, — ЗСУ

У Торецьку Донецької області ситуація залишається важкою. Російські загарбники зайшли на східну околицю міста. Там бої відбуваються буквально за кожен підʼїзд.

Про це повідомила речниця оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасія Бобовнікова в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Найгарячіше зараз на Торецькому напрямку. Бої тривають у самому Торецьку. Ситуація нестабільна, бої ведуться буквально за кожен під’їзд", — розповіла вона.

За її словами, наразі важко оцінити, яку частину міста контролює ворог, оскільки під час боїв підрозділи Сил оборони контратакують і повертають втрачені позиції.

"Росіяни зайшли на східну околицю міста та дещо просунулися по вулиці Центральній, в напрямку шахти Центральна. Але ситуація постійно змінюється — то ми відбиваємо у них вогневі пункти, то вони десь знищують наші. Але ми постійно відновлюємо позиції та намагаємося повертати те, що захопили окупанти, не даємо їм просунутися", — схарактеризувала складну ситуацію Анастасія Бобровнікова.

Нагадаємо, ще наприкінці серпня аналітики американського Інституту вивчення війни інформували, що російські загарбники продовжують атаки поблизу Торецька та Покровська. Водночас Сили оборони України мали успіх на лінії Сватове — Кремінна. Ситуація на різних ділянках фронту залишається напруженою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2024 22:53