Фото: Aa.com.tr

Скаржився на Україну: Путін провів переговори з Ердоганом

Російський диктатор Володимир Путін у понеділок, 16 січня, провів переговори із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Путін під час перемовин скаржився на Україну. 

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на пресслужбу Кремля.

Зазначається, що в ході перемовин, президенти обговорили питання щодо обміну полоненими між Україною та РФ, насамперед пораненими.

При цьому Путін поскаржився Ердогану, що Україна відмовилася від так званого "різдвяного перемир'я". 

"Володимир Путін звернув увагу на деструктивну лінію київського режиму, який зробив ставку на інтенсифікацію бойових дій за підтримки західних спонсорів, які нарощують обсяги озброєнь, що передаються, і військової техніки. Прикладом лицемірної політики Києва стало неприйняття пропозиції припинити вогонь на період православного Різдва", — повідомила пресслужба Кремля.

Заразом російський диктатор та президент Туреччини обговорили питання  вивезення українського зерна з чорноморських портів та розблокування постачання продовольства та добрив із Росії.

Нагадаємо, 20 вересня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган повідомив, що Україна та Росія змогли домовитися про обмін 200 військовополонених.

Події, 16.01.2023 16:54