Фото: росЗМІ

Скільки окупантів штурмують Бахмутський напрямок: військовий озвучив приголомшливі цифри

Наразі близько 62 тисяч російських загарбників перебувають на Бахмутському напрямку. Їх кількість постійно поповнюється резервами.

Про це в ефірі телемарафону заявив начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Військовий наголосив, що окупанти намагаються просуватися в бік Часового Яру, при цьому військові ЗСУ перебувають в активній обороні. Зокрема, за останню добу на цьому напрямку вдалося відбити шість ворожих атак.

Також росіяни намагаються наступати у районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки. На цих напрямках за минулу добу загарбники застосували 19 дронів-камікадзе та здійснили 344 обстріли українських позицій.

"На Бахмутському напрямку ворог намагається тиснути. Бачимо присутність підрозділів російських десантників, підрозділи морської піхоти, штурмові підрозділи Z і V, які сформовані з колишніх ув'язнених", — додав Фітьо.

Нагадаємо, деякі російські інформаційні ресурси повідомляють, що Росія планувала взяти Авдіївку до 1 грудня, однак ці плани провалилися. Тепер вони отримали наказ від Володимира Путіна окупувати місто до 1 січня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.12.2023 23:05