Фото: соцмережі

Скільки російських загарбників за літо знищили партизани в Маріуполі: оприлюднено цифри

Проукраїнські партизани проводять активну діяльність у тимчасово окупованому Маріуполі. Сили спротиву протягом літа ліквідували десятки російських загарбників.

Відповідна інформація з'явилась у Telegram-каналі "Маріуполь.Спротив". Відповідно до підбиття представниками Сил спротиву підсумків "Українського літа" в Маріуполі, враховуючи дані з підтвердженням від російських ЗМІ та пабліків, йдеться про ліквідацію 21 військового РФ на території міста та району.

У публікації уточнюється, що знищення живої сили ворога відбувалося, зокрема, шляхом отруєння.

Своєю чергою радник мера Маріуполя Петро Андрющенко звернув увагу й на вибухи району Маріуполя, внаслідок яких загинули сотні рашистів.

"Якщо додати до рахунку загиблих та поранених у двократній бавовні в Юр'ївці, то загальний рахунок "хороших" росіян піде на декілька сотень", — додав він.

Раніше повідомлялось, що Сили спротиву на окупованій території спалили автомобільну техніку російських військових у Маріуполі. Знищено щонайменше чотири транспортних засоби.

Нагадаємо, російські окупанти створили колапс у медицині в Маріуполі. Через катастрофічну нестачу лікарів люди змушені стояти в чергах годинами. Кілометрові черги тягнуться на вулиці. Люди приходять задовго до відкриття лікарні. В місцевих чатах з’явилися пропозиції купити місце у черзі.

Також повідомлялось, що Російські загарбники розпочали будівництво лінії оборони в Маріупольському районі. Армія Російської Федерації окопується по Нікопольському напрямку.

За даними мерії, окупанти забрали життя понад сотні українських дітей під час облоги Маріуполя. Місцеві партизани знайшли докази дій терористів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 06.09.2023 07:57