Фото: скріншот із відео "УП"

Слідами Тищенка: Юлію Тимошенко помітили на пляжі в ОАЕ (відео)

Нардепка Юлія Тимошенко на початку нового року була в ОАЕ. Повернулася до столиці лідерка "Батьківщини" у середині січня.

Про це йдеться в розслідуванні "УП".

За даними журналістів, Тимошенко, ймовірно, відпочивала на віллі 5-зіркового готелю Kempinski на насипному острові Палм-Джумейра.

Нардепка була обережною — намагалася робити все, щоб її не помітили. Однак ЗМІ таки зафіксували лідерку "Батьківщини" та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Тоді Тимошенко помітила увагу до себе й пішла з пляжу. За п’ять днів нардепка повернулася в Київ.

ЗМІ пишуть, що родина доньки Тимошенко переїхала в ОАЕ ще до початку повномасштабного вторгнення і проживає там донині.

Водночас журналісти зазначають, що Тимошенко була присутня на засіданнях Верховної Ради після нового року і персонально голосувала. Про що свідчать протоколи засідань.

Нагадаємо, 26 січня з'явилася інформація, що нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко запланував у Бангкоці зустріч з українською громадою. У мережі обурилися таким рішенням, адже народні депутати та інші чиновники зможуть покидати територію країни під час воєнного стану виключно у службові відрядження.

Згодом Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції "Слуга народу", а також виключили з одноіменної партії та фракції.

Зазначимо, що нардеп був відсутній у парламенті вже 12 січня. Натомість спікер ВРУ Руслан Сефанчук заявив, що не погоджував поїздку Тищенка до Таїланду.

Політика, 27.01.2023 11:56