Наслідки ДТП на Житомирській трасі. Джерело: Нацполіція

Смертельна ДТП на Житомирщині за участі нардепа Ніколаєнка: Держбюро розслідувань повідомило усі деталі

Працівники Державно бюро розслідувань розслідують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участі народного депутата. Внаслідок наїзду автомобіля 18-річна дівчина загинула на місці події.

Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

"Подія трапилася на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка Житомирського району близько десятої ранку 3 листопада 2023 року. Автомобіль, за кермом якого перебував народний депутат, наїхав на пішохода. Неповнолітня дівчина від отриманих ушкоджень померла на місці події", — зазначили в ДБР.

Там додали, що на місце дорожньо-транспортної пригоди виїхали працівники Державного бюро розслідувань, розв’язується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення за відповідною статтею Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Житомирі ввечері 28 жовтня заступник прокурора в Житомирській області, керуючи автомобілем, збив 13-річного велосипедиста. Інцидент стався на перехресті вулиць Хлібна — Київська. Внаслідок аварії дитина отримала травму ноги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.11.2023 12:12