На фото: Софія Федина. Джерело: "УНІАН"

Софія Федина вперше стала мамою: у нардепки народився син

У п'ятницю, 1 грудня, народна депутатка від партії "Європейська солідарність" Софія Федина вперше стала мамою. У неї народився хлопчик.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

"Маю для вас неймовірно круту новину! В моєї колеги, депутатки Софії Федини сьогодні народився хлопчик", — написав він у Telegram.

Також нардеп привітав колегу та побажав здоров'я малюку.

"Перш за все міцного здоровʼя малюку! Нехай росте на радість батькам! Мої найщиріші вітання Софії! Народився ще один справжній козак!" — додав Гончаренко.

Що відомо про Софію Федину

Народилася вона 18 лютого 1984 у Львові. Навчалася у СШ № 53 з поглибленим вивченням англійської мови, яку закінчила з відзнакою. У 2000-2005 роках навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка на факультеті міжнародних зв'язків за спеціальністю політолог-міжнародник, перекладач. У 2010 році була автором та ведучою політично-аналітичної програми "Погляд з Високого замку", Львівська обласна державна телерадіокомпанія.

Під час Революції гідності Федина з громадським діячем, вокалістом гурту "Хочу ЩЕ" Юрієм Шивалою були ведучими львівського Євромайдану. У 2019 році вона була обрана народною депутаткою дев'ятого скликання від партії "Європейська Солідарність". 

Варто додати, що Софія Федина не афішує своє особисте життя. Відомо лише, що вона незаміжня, але має тривалі стосунки з чоловіком, на ім'я Олег. Це перша дитина у нардепки.

Нагадаємо, 17 серпня народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк та нардепка Ольга Коваль зі "Слуги народу" стали батьками. У подружжя народився син.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.12.2023 18:06