Колаж: uefa.com

Сьогодні визначиться переможець Ліги Європи: хто покаже поєдинок "Аталанта" — "Баєр"

У середу, 22 травня, італійська "Аталанта" у рамках фінального матчу Ліги Європи УЄФА 2023/24 зіграє з німецьким "Баєром". Поєдинок пройде на стадіоні "Авіва" у Дубліні.

Фінальний матч Ліги Європи "Аталанта" — "Баєр" розпочнеться о 22:00 за київським часом. Телетрансляцію можна буде переглянути на медіаплатформі MEGOGO.

Історичне досягнення "Баєра"

Німецький клуб не програє у всіх турнірах впродовж 51 матчу: це є рекордом всіх часів для клубів, що грали у єврокубках. Попереднє досягнення належало "Бенфіці" у далеких 60-х роках минулого століття.

Фаворит матчу

Згідно з котируваннями українських букмекерів, "Баєр" є фаворитом фінального матчу Ліги Європи. На перемогу команди Хабі Алонсо можна поставити з коефіцієнтом 1.85, а на успіх "Аталанти" — 4.60. Нічийний результат помножить ставку на 3.75. Аналітики переконані, що екстратаймів у матчі Ліги Європи не буде. Коефіцієнт на те, що поєдинок не завершиться в екстратаймі чи після серії 11-метрових ударів, тримається на рівні 1.10 та 1.09 відповідно.

Шанси на те, що поєдинок буде результативним і не дуже, практично рівні: тотал більше 2.5 голів оцінюється коефіцієнтом 1.94, аналогічний показник на менше — 1.97.

Нагадаємо, леверкузенський "Баєр" вперше у своїй історії став чемпіоном країни. Він переміг "Вердер" (5:0) та достроково здобув трофей у Бундеслізі. Для клубу з Леверкузена це дебютне чемпіонство в історії — до цього вони п’ять разів вигравали "срібні" медалі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.05.2024 18:07