Фото: pixabay

Сонячно та прохолодно: якою буде погода 6 травня

У суботу, 6 травня, в Україні спостерігатиметься мінлива хмарність. В деяких регіонах вночі температура опуститься до 0°С

Про це повідомив Укргідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, у Карпатах та на Закарпатті вдень місцями очікуються короткочасні дощі.

Температура вночі становитиме +1...6°С тепла, у північних, північно-західних та Вінницькій областях на поверхні ґрунту, на Волині, Рівненщині, Житомирщині та Чернігівщині і в повітрі прогнозуються заморозки 0...+5°С. Температура вдень сягне +10...+15°С тепла. На Закарпатті, півдні та південному сході країни вночі буде +7...+12°С, а вдень — +16...+21°С.

У Києві та області також спостерігатиметься мінлива хмарність, опадів не очікується. Вітер пануватиме північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме +1...6°С тепла, на поверхні ґрунту будуть заморозки 0...+5°, вдень прогріється до +10...+15°С тепла. У Києві вночі стовпчики термометра покажуть +4...+6°С тепла, а вдень — +12...+14°С.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найближчими вихідними, 6 та 7 травня, у регіонах України суттєво похолодає. У деяких областях у нічний час очікуються навіть заморозки.

Додамо, у травні прогнозується чимало магнітних бур. Раніше ми писали, коли їх очікувати та як вони впливають на самопочуття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.05.2023 07:55