Колаж: Facebook-сторінка Ірини Федорів

Соратників Дубінського виключать з партії "Слуга народу" та "викинуть" з Київської облради

Партія "Слуга народу" в середу, 29 листопада, планує виключити з партії в Київській обласній раді поплічників народного депутата Олександра Дубінського. У списку на виключення чотири особи.

Про це повідомила головна редакторка сайту руху "Чесно" Ірина Федорів.

У списку на виключення:

  • Денис Січовий;
  • Станіслав Семергей;
  • Володимир Тимофійчук;
  • Марія Кисельова.      

"Звісно, що це не вичерпний список "консерв". У мене він на старті був більший, і хотілося б, аби політрада масштабувала застосування імперативного мандату", — зазначила Ірина Федорів.

Вона назвала інших членів команди Дубінського, який співпрацював із колишнім мером Ірпеня Карплюком. Вони, за її словами, разом допомагали дерибанникам Біличанського лісу:

  • Денис Дьомін,
  • Станіслав Вихор,
  • Олексій Мешков,
  • Юліан Москаленко.

"Я останні декілька років складала докупи ці "консерви" й інформацію про них, бо на старті було зрозуміло, що наш регіон тупо продали, і заробляє на цьому держрадник", — наголосила Ірина Федорів.

Справа Дубінського про держзраду: усі подробиці

Підозру у держзраді Дубінському 13 листопада повідомив генеральний прокурор. Як з'ясували слідчі Державного бюро розслідувань та Служба безпеки України, він "здійснював інформаційно-підривну діяльність" на користь Росії.

У підозрі зазначено, що під псевдонімом "Буратіно" нардеп входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне розвідувальне управління генштабу збройних сил Росії. Організація мала розхитувати суспільно-політичну ситуацію та дискредитувати Україну за кордоном.

Слідство наполягає, що нардеп розповсюджував неправдиву інформацію щодо втручання українських посадовців у президентські вибори у США у 2019 році. На сьогодні Дубінському загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

Печерський районний суд Києва 14 листопада обрав позафракційному народному депутату Олександру Дубінському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без альтернативи застави. 

Нагадаємо, що 23 листопада Печерський суд Києва заарештував майно народного депутата України Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді. Також арешт наклали на нерухомість і автомобілі його матері та колишньої дружини. У документі йдеться, що Олександр Дубінський і його родина є власниками 24 квартир, 17 автівок, двох будинків і 70 соток землі на загальну суму близько 2,5 мільйона доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.11.2023 16:16