Фото: росЗМІ

Стався рецидив серйозного захворювання: ЗМІ повідомили про погіршення стану здоров’я Путіна

Стан здоров'я російського диктатора Володимира Путіна знову різко погіршився. У нього стався рецидив серйозного захворювання.

Про це повідомляє видання Express з посиланням на власні анонімні джерела.

За даними видання, 20 лютого, під час візиту Байдена до Києва, Путін пройшов "чергове медичне обстеження".

До того ж, за даними пропагандистських ЗМІ, у кремлівського диктатора стався рецидив, тепер 70-річному президенту доведеться пройти лікування на початку березня, що вплине на його здатність керувати Росією в умовах війни.

Як повідомляється, недавнє лікування не дало очікуваних результатів і призначено нове, за результатами обстеження, яке розпочнеться 5 березня. Видання зазначає, що ці заяви неможливо перевірити. 

Хвороби Путіна

Інформація про те, що Путін серйозно хворий, фігурує у мережі вже не перший рік. Після повномасштабного наступу Росії на Україну ці чутки спалахнули з новою силою.

Так, 1 листопада британський таблоїд The Sun посилався на електронні листи, в яких близьке до Кремля джерело в російських спецслужбах буцімто підтверджує, що в Путіна діагностували ранню стадію хвороби Паркінсона і рак підшлункової залози. Крім того, це джерело повідомило про можливу наявність у диктатора ще й раку простати.

Британський генерал, колишній голова Генштабу Великої Британії та член палати лордів Річард Даннат в інтерв'ю Sky News 1 листопада також звернув увагу на дивний стан кистей Володимира Путіна, висловивши припущення, що йому вводять ін'єкції.

У травні 2022 року голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов заявляв, що Путін хворий на рак, а також має ще кілька тяжких хвороб. Однак, як зазначав тоді голова ГУР, "сподіватися на те, що Путін завтра помре, не варто".

Про те, що диктатор хворів на рак, заявляв і американський режисер Олівер Стоун, який раніше зняв пропагандистський фільм про Путіна.

Західні таблоїди також писали, що на публічних заходах Путін хапається за край столу, щоб приховати тремтіння, а його накульгування та дивні рухи на стільці можуть вказувати на біль.

Також повідомлялося, що у російського диктатора спостерігається манія величі та "місяцеподібне" обличчя. Це, ймовірно, викликано медикаментозним гормональним лікуванням раку.

Нагадаємо, раніше американські аналітики повідомляли, що Путін намагається зняти з себе відповідальність і все частіше говорить про те, що Росія прагне якнайшвидше припинити війну проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Політика, 22.02.2023 15:31