Скріншот з відео

Стають гарматним м'ясом задарма: російських "мобіків" масово "кидають" на гроші

Російських загарбників у країні-агресорці продовжують дурити на гроші. Так, лише у березні цього року у щонайменше 52 регіонах РФ військовослужбовці скаржилися на затримку виплат. Кошти не отримують як добровольці, так і мобілізовані, військові-контрактники.

Про це повідомляє російське видання "Верстка".

Видання вказує, якщо торік у Росії затримували виплати одиницям, то тепер це масове явище. Дружини мобілізованих скаржаться, що командування оформляє звільнення військових і їхнє перепризначення в інші частини. Через це виникають проблеми з документами і, як наслідок, припиняються виплати. До того ж військовий може вважатися звільненим, але не переведеним в іншу частину. Деякі рашисти не отримують виплати з січня, а інші — з лютого поточного року.

Чиновники знайшли виправдання: заявили про колапс у бюрократичній машині РФ. 

"Не розуміють люди, не хочуть розуміти, що військова частина — це купа військовослужбовців і купа документів. ... Не було у нас такої кількості людей задіяно в бойових діях раніше", сказала глава організації допомоги військовослужбовцям "Союз комітетів солдатських матерів" Валентина Мельникова. 

Нагадаємо, станом на 23 березня кількість ліквідованих окупантів орієнтовно складає 168 150 осіб. Також рашисти втратили 3570 танків, 6898 бойових броньованих машин, 2203 БпЛА, 2608 артилерійських систем.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.03.2023 12:15