Фото: соцмережі

Суд арештував земельні ділянки Оксани Марченко вартістю 17,5 млн грн

Суд наклав арешт на ще дві земельні ділянки з об’єктами нерухомості, які незаконно перебували у власності дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко.  

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

"Загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн грн. Ці наділи розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Саме там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу. Встановлено, що відповідні земельні площі Марченко одержала внаслідок незаконної оборудки з нерухомим майном", — йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, до протиправної діяльності причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів. Так, протягом 2004-2010 років він вносив недостовірні відомості до звітної документації для видавання  державних актів щодо права власності на землю на користь Марченко.

Наразі посадовцю вже повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України:

  • ​ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем);
  • ч. 2 ст. 366 (службове підроблення).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Оксану Марченко викликають на допит до управління Служби безпеки України. Слідчі дії мають відбутися в Івано-Франківську.

Крім того, 23 лютого суд арештував майно Оксани Марченко, дружини підозрюваного в держзраді Віктора Медведчука. Під арешт потрапили пакети акцій обленерго, земельні ділянки, обʼєкти нерухомості та десяток автомобілів. 

24 березня суд арештував "приховані" активи Оксани Марченко, дружини Медведчука, на понад 440 млн грн

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.04.2023 10:56