Фото: сайт "Динамо"

Суперматч "Динамо" — "Шахтар" відбудеться у жовтні: в УПЛ назвали дату і час

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" вже 27 жовтня зійдуться в очному поєдинку в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги. Зустріч пройде у Києві.

Про це йдеться на сайті Прем'єр-ліги.

Центральний поєдинок 11-го туру УПЛ відбудеться в неділю, 27 жовтня, Початок зустрічі — о 18.00. Українське "класико" можна буде переглянути в прямому ефірі на УПЛ ТБ та телеканалі "2+2".

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" вже 27 жовтня зійдуться в очному поєдинку в рамках 11 туру української Прем'єр-ліги

Скріншот з сайту УПЛ

Остання зустріч між "Динамо" і "Шахтарем" завершилась мінімальною перемогою "гірників" з рахунком 1:0. Станом на 4 жовтня кияни з 19 очками очолюють турнірну таблицю УПЛ. "Шахтар" з 13 балами йде четвертим.

Варто зазначити, що після двох поразок у Лізі Європи "Динамо" посідає передостанню сходинку серед 36 команд турнірної таблиці.

Окрім "Лаціо" та "Гоффенгайма" на основному етапі Ліги Європи 2024/25 "Динамо" зіграє проти "Роми", "Ференцвароша", "Вікторії" Пльзень, "Реал Сосьєдада", "Галатасарая" та РФШ.

Нагадаємо, раніше головний тренер киян Олександр Шовковський прокоментував поразку своєї команди від "Лаціо" (0:3) у першому турі Ліги Європи. Зокрема, фахівець відзначив високий клас виконавців італійського клубу та помилки своїх підопічних.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.10.2024 11:24