Фото: Тайсон Ф'юрі / соцмережі

Тайсон Ф'юрі зробив несподівану заяву про майбутній бій з Усиком

Британський супертяж Тайсон Ф'юрі, який володіє поясом WBC, розповів, коли може відбутися його бій з володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком. Він поклав усю відповідальність на організаторів поєдинку.

Про це повідомляє iFL TV.

"Я нічого не знаю. Коли організатори все з’ясують, тоді ми й проведемо наступний бій. У мене немає жодних розсічень, подивіться на мене. Хіба ви бачите щось? У мене є невелика подряпина на лобі, але розсічень немає.  Організатори розберуться із цим тоді, коли розберуться. А поки мені це нецікаво. Я раніше вже говорив, щоб після бою з Нганну мене не турбували з приводу боксу", — сказав Ф'юрі.

Британець також сказав, що поїде додому, відпочине та проведе час із дітьми. 

"Мене не було 12 тижнів. У мене є новонароджена дитина, яку я бачив тричі, а їй уже шість тижнів. Далі я поб’юсь з Усиком, адже ми підписали контракт. Цей бій відбудеться тоді, коли відбудеться — от і все", — додав Ф’юрі.

Варто відзначити, що промоутер Усика Олександр Красюк наголосив, що на бій Усика та Ф'юрі підписана угода на 23 грудня, і "британець не може цього уникнути".

Раніше промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен заявив, що бій за абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі ймовірно відбудеться на початку 2024 року. Суперник українця не встигне підготуватись до поєдинку до 23 грудня. Воррен також уточнив, що бій може відбутись до березня 2024 року.

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі битимуться за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Українець є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). 

Нагадаємо, у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді у ніч на 29 жовтня відбувся боксерський поєдинок між володарем поясу WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Ф'юрі здобув перемогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 31.10.2023 09:25