Фото: Pixabay

Тепло та без опадів: синоптики потішили прогнозом погоди на 9 жовтня

У середу, 9 жовтня, в усіх областях переважатиме суха й сонячна погода. Найбільше прогріє у південній частині країни, однак в інших регіонах також очікується підняття температури повітря до понад +20°С.

Про це повідомив "Укргідрометцентр".

Згідно з прогнозами синоптиків, 9 жовтня очікується невелика хмарність. Опади у цей день не очікуються. Вітер південно-східний (на сході країни західний), 5-10 м/с.

Температура повітря вночі становитиме +6...+11°С, на узбережжі морів буде +10...+15°С°. Вдень прогріватиме до +17...+22°С.

Погода у столиці та на Київщині

У Києві та області у середу очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря на Київщині вночі становитиме +6...+11°С, вдень прогнозують +17...+22°С. У Києві вночі буде +8...+10°С, вдень очікується близько +20°С.

погода 9 жовтня

Мапа: "Укргідрометцентр"

Варто зазначити, що синоптик Наталія Діденко прогнозувала, що в Україні цього тижня погіршиться погода. Зокрема, очікується зниження температури та дощі цими вихідними. 

Погода у жовтні: прогноз синоптиків

У жовтні в Україні погода буде теплішою за норму. За даними "Укргідрометцентру"середня місячна температура в Україні прогнозується в межах +7...+13°C. Ці цифри є на 1-1,5°C вищими за норму.

Місячна кількість опадів очікується 31-67 мм, в Карпатах місцями 77-101 мм. Такі показники є в межах норми.

Нагадаємо, 1 жовтня у Карпати завітала справжня зима. На високогір'ї Івано-Франківської області фіксували сніговий покрив висотою до 13 сантиметрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.10.2024 15:25