Скріншот з відео

Тікали пшеничним полем: на кордоні з Угорщиною затримали десятьох ухилянтів (відео)

Десятеро ухилянтів намагалися прокрастися до Угорщини пшеничним полем. Кожен сплатив переправникам від 7 до 10 тисяч доларів. 

Про це у Telegram-каналі повідомила Державна прикордонна служба України.

Прикордонники наголосили що усі старання чоловіків не виправдали сподівань, а "інвестовані" у справу гроші виявилися "марно викинутими".

"Уся їхня "подорож" обмежилася прогулянкою пшеничним полем, посеред якого чоловіків і затримали прикордонники. Двоє з них ще й намагалися втекти", — йдеться у повідомленні держслужбовців.

У ДПСУ підкреслили, що затриманих тепер чекає адміністративне покарання, а організаторів — кримінальне.

Нагадаємо, 30 червня на Закарпатті прикордонники затримали 17 ухилянтів, які намагалися втекти до Угорщини. За 200 метрів до держрубежу авто зупинили, де перебували чоловіки із семи областей — Київської, Львівської, Одеської, Харківської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської. За послуги переправників, які обіцяли учасникам "пригодницького туру" успішний перетин кордону, кожен з чоловіків мав віддати від трьох до 12 тисяч доларів США.

Раніше дві групи порушників планували перетнути Тису та заховатися в одній зі сусідніх країн. Одній із "бригад" ухилянтів активно допомагали місцеві підлітки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.07.2024 20:57