Скріншот з відео

Тікав від поліції та загинув: у Польщі сталась смертельна ДТП за участю юного українця (відео)

На території Польщі у ніч на 29 березня 18-річний громадянин України втікаючи від поліції, на високій швидкості врізався у придорожній стовп. Через деякий час підліток помер у лікарні.

Про це повідомили у прес-службі головного управління поліції Ополе.

Польські правоохоронці заявили, що у четвер, незадовго до півночі, поліцейський патруль помітив машину, що хаотично рухалася. Правоохоронці використовували світлові знаки, щоб змусити водія зупинитися, але він продовжив рух у напрямку центру Ополе.

"Жінки-поліцейські викликали підкріплення. Дорога була перекрита на вулиці Будовалянич в Ополе, але водій втік від поліцейської машини, розігнався приблизно до 200 км/год і врізався в придорожній стовп", — йдеться у повідомленні.

За інформацією джерела, потерпілого чоловіка доправили до лікарні, де, попри зусилля лікарів, він помер. Поліція встановлює обставини події та причини поведінки водія.

Раніше повідомлялось, що внаслідок масштабної дорожньо-траспортної пригоди у польському місті Щецин, яка відбулася 1 березня, постраждали шестеро громадян України.

Нагадаємо, раніше у Польщі автобус з українцями потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок аварії загинули дві жінки та дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 29.03.2024 23:27