Наслідки ДТП на Черкащині. Джерело: Нацполіція

Трагедія на Черкащині: неповнолітній водій збив двох дітей, дев’ятирічний хлопчик помер на місці (фото)

У неділю, 5 листопада, у Шполі Черкаської області 17-річний водій наїхав на двох дітей. Дев’ятирічний хлопчик загинув. Слідчі розслідують дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Черкаської області.

"Діти їхали на велосипеді, 17-річний кермувальник авто скоїв на них наїзд. Дев’ятирічний хлопчик помер на місці автопригоди, його 11-річну сестричку госпіталізували. ДТП сталася в Шполі Звенигородського району", — йдеться в повідомленні.

Попередньо правоохоронці встановили, що 17-річний водій автомобіля Honda Civic, рухаючись вулицею Лозоватською, наїхав на двох дітей дев’яти й одинадцяти років, які їхали на велосипедах.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого" Кримінального кодексу України. Водія затримали у процесуальному порядку.

"Автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик. Досудове розслідування триває. Повні обставини ДТП встановлюють", — підсумували правоохоронці.

Нагадаємо, що 25 жовтня в українській столиці сталася аварія. На вулиці Велика Васильківська у Києві водій легкового автомобіля не впорався з керуванням та наїхав на двох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.11.2023 10:10