Фото: Нацполіція

Трагедія на Київщині: чоловік впав у шахту ліфта

У п'ятницю, 28 червня, на Київщині 66-річний чоловік впав у шахту ліфта. Нещасний випадок трапився у місті Вишневе.

Про це повідомила поліція Київщини.

Вказується, що трагедія відбулася 28 червня, близько 12:55. До Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в багатоквартирному будинку міста Вишневе чоловік зірвався в шахту ліфта з висоти приблизно п'ятого поверху.

Рятувальники оперативно дістали потерпілого та передали його медикам, які надали громадянину першу допомогу. Чоловік був у свідомості, проте по дорозі в лікарню помер у автомобілі швидкої допомоги.

За даними правоохоронців, кабіна ліфта, в якій їхав мешканець будинку, зупинилась між поверхами під час відключення світла.

"Загиблий самостійно відкрив ліфт, не дочекавшись приїзду екстрених служб. Внаслідок чого зірвався в шахту ліфта", — зазначили в поліції.

Правоохоронці закликають бути обережними та пильними під час стабілізаційних відключень світла.

"Якщо ви опинилися у ліфті, й зникла електроенергія, не намагайтесь самостійно покинути кабіну, обовʼязково дочекайтесь приїзду служб", — наголосили в прес-службі.

Нагадаємо, 28 червня рятувальники витягнули тіло жінки з-під вагона потягу Київського метрополітену. Обставини трагічного випадку встановлюються правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.06.2024 16:33