Фото: ДСНС

Трагедія на Вінниччині: підліток загинув після падіння у гранітний кар'єр (фото)

На Вінниччині двоє підлітків упали в неробочий гранітний кар'єр. Внаслідок інциденту один із них загинув на місці.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій.

Рятувальники повідомили, що за межами села Марʼянівка Гайсинського району, на території неактивного гранітного кар'єру, з висоти 10 метрів впало двоє підлітків. Один із хлопців зумів самостійно вибратися із пастки. Його передано бригаді екстреної медичної допомоги.

"На жаль, інший 17-річний юнак від отриманих травм загинув на місці. Рятувальники за допомогою човна дісталися до місця трагедії та доправили загиблого хлопчину на берег", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Двоє підлітків впали у гранітний кар'єр на Вінниччині

Фото: ДСНС

Нагадаємо, 30 січня у Тернопільській області водолази Державної служби з надзвичайних ситуацій вилучили зі ставка тіла трьох підлітків. Дітям було по 14, 15 та 16 років. До пошуково-рятувальних робіт залучалося 40 рятувальників Головного управління ДСНС України у Тернопільській області, з яких вісім водолазів. До того ж для пошуків використали 10 одиниць техніки.

Також раніше на Вінниччині вогонь забрав життя трирічної дитини. Трагедія сталася в селі Лучинчик Могилів-Подільського району. За даними рятувальників, вдома без нагляду залишилося троє неповнолітніх дітей. Загорілося в одній із кімнат будинку, де стояла буржуйка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.04.2024 22:18