Фото: Facebook-сторінка Дональда Трампа

Трамп назвав Зеленського "найбільшим продавцем в історії" і пояснив, чому він так вважає

Колишній президент США Дональд Трамп вкотре розкритикував військову та фінансову допомогу Україні. Американський політик назвав Володимира Зеленського "найбільшим продавцем в історії".

Скандальна заява кандидата президентських виборів у США прозвучала під час виступу Трампа на передвиборчому мітингу в окрузі Монтгомері штату Огайо.

"Я вам кажу, Зеленський — один із найкращих продавців в історії. Кожного разу, коли він приїжджає в країну, він їде із 50 або 60 мільярдами доларів. Я ніколи не міг цього зробити. Він — найкращий продавець. Кращий за багатьох. Ми повинні дати їм у борг, і якщо їм раптом вдасться перемогти, вони нам їх повернуть", — наголосив Дональд Трамп.

Раніше глава Білого дому Джо Байден 16 березня розкритикував колишнього президента Дональда Трампа жартами про психічний стан свого опонента на виборах під час виступу на вечері в клубі Gridiron Club.

Нагадаємо, 3 березня американський політик Дональд Трамп зустрівся з мільярдером Ілоном Маском і кількома заможними республіканцями. Мета заходу — терміновий пошук грошових вливань для підтримки власної президентської кампанії.

Раніше Дональд Трамп висловив впевненість — якщо він був би президентом Сполучених штатів Америки, то Росія не наважилась би напасти на Україну, а бойовики ХАМАС не атакували б Ізраїль. У військових конфліктах на території України та Ізраїлю Трамп знову звинуватив чинного главу Білого дому Джо Байдена.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.03.2024 13:15