Фото: КМВА

Три райони Києва постраждали від уламків "шахедів": подробиці від КМВА

Пізно ввечері у четвер, 21 грудня, російські терористи випустили по Україні кілька груп ударних дронів-камікадзе. Внаслідок ворожої атаки постраждали три райони Києва.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація (КМВА).

За даними начальника КМВА Сергія Попка, ворожі "шахеди" знову намагалися вразити інфраструктуру міста і житлові будинки. Він зазначив, що один з рашистських дронів наробив лиха в Соломʼянському районі Києва. 

"Там у багатоповерховому житловому будинку виникло загоряння на верхніх поверхах, в трьох квартирах часткове руйнування стін та ще у трьох — вибиті вікна. За попередніми даними, двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, один з них госпіталізований", — написав чиновник.

За словами Попка, у Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків дрона, виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Без постраждалих.

Голосіївському районі падіння уламка без руйнувань та постраждалих. Інформація оновлюється та уточнюється", — додав очільник КМВА.

Нагадаємо, 21 грудня російські окупанти півтора десятка разів атакували Нікопольщину у Дніпропетровській області. Внаслідок російських атак загинули двоє жінок 60 та 46 років. Також поранено 86-річного чоловіка. Його рятувальники витягли з потрощеного будинку.

Крім того, у четвер війська країни-агресорки завдали удару по Торецьку Донецької області. Рашисти скинули дві авіабомби прямо на шахту, у якій на той момент перебували гірники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.12.2023 07:01