Фото: Facebook-сторінка Сергія Болвінова

Троє загиблих та п'ятеро поранених: у поліції розповіли нові подробиці обстрілу Харкова

Внаслідок російського обстрілу Харкова 20 березня загинули троє місцевих мешканців. Ще п'ятеро людей отримали поранення.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області — начальник слідчого управління Сергій Болвінов.

За його словами, рашисти вдарили по Харкову близько 13:00. Через "приліт" пошкоджені восьмиповерхівка та виробничий цех в Холодногірському районі.

"Пожежа охопила понад 1000 квадратних метрів. Звичайна типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції. Серед поранених працівники підприємства, двоє з них у важкому стані. Триває рятувальна операція та гасіння пожежі", — наголосив Болвінов.

Він додав, що кількість жертв та постраждалих може бути більшою.

Зауважимо, повітряна тривога у Харкові була оголошена близько 12:14. За інформацією Повітряних сил, тривога пов’язана з активністю ворожої тактичної авіації. До того ж західніше Харкова було зафіксовано розвідувальний БпЛА невстановленого типу.

Нагадаємо, вночі 20 березня війська країни-агресорки атакували Дніпропетровську область. Внаслідок обстрілу постраждали п'ятеро людей.

Крім того, 20 березня рашисти атакували автомобілі з цивільними людьми у Херсонській громаді. Внаслідок обстрілу загинули місцеві мешканці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2024 14:44