Юрій Камельчук. Джерело партії "Слуга народу"

Ще один нардеп вийшов з партії "Слуга народу"

Народний депутат Юрій Камельчук написав заяву про вихід із партії "Слуга народу". Його не влаштовують процеси, які відбуваються у політичній структурі.

Таку заяву він зробив в ефірі телеканалу "Прямий".

"Сьогодні я, ґрунтуючись на незгоді з процесами та методами прийняття рішень у партії "Слуга народу", вирішив написати заяву про вихід із партії Слуга народу", — пояснив він.

Водночас Камельчук залишається в однойменній парламентській фракції.

У 2019 році Юрія Камельчука було обрано депутатом Верховної Ради дев'ятого скликання від партії "Слуга Народу" щодо виборчого округу №124 у Львівській області.

Нагадаємо, народний депутат Мар'яна Безугла 17 вересня вирішила звільнитися з посади заступника комітету Верховної Ради з питань оборони. Вона перейде до комітету з питань зовнішньої політики.

Раніше Мар’яна Безугла за власною заявою вийшла з фракції "Слуга народу". Політикиня звинуватила депутатів своєї фракції в тому, що вони "підкилимно об’єднуються з опозицією в питаннях саботажу".

Ще 9 лютого народний депутат України Георгій Мазурашу вийшов з партії "Слуга народу". Він обіцяв підтримувати усі ініціативи фракції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.09.2024 19:41