Родина Гайдаржи. Фото: gaidarzhi_family/ Instagram

Хлопчик спав в обіймах мами: що відомо про Анну й 4-місячного Тимофія з Одеси, яких вбила Росія

В Одесі внаслідок російського удару по багатоповерхівці у ніч на 2 березні загинули Анна Гайдаржи та її чотиримісячний син Тимофій. Чоловік Анни й тато малюка Сергій до останнього сподівався, що їх знайдуть живими.

Про це повідомив засновник і керівник благодійної організації Save Ukraine Микола Кулеба у Facebook. Він також опублікував фото загиблих.

"Ще одна болюча втрата. Ще одне життя, яке обірвалося... Увечері рятувальники знайшли тіло чотиримісячного малюка, який мирно спав в обіймах мами. Його батько з самого ранку сподівався на диво. Але він втратив і дружину, і дитину. У чоловіка залишилася маленька донька", — зазначив Кулеба.

Тіла матері й дитини виявили о 17:57. Спочатку вдалось деблокувати хлопчика, згодом — жінку.

Що відомо про Анну й маленького Тимофія

Як повідомили в Одеському обласному об'єднанні церков ЄХБ, Анна Гайдаржи була донькою пастора Одеської Пересипської церкви Миколая Сідака. Коли російський "шахед" влучив у будинок, де мешкала родина, чоловіку Анни, Сергію Гайдаржі, зі старшою дочкою вдалось врятуватись. Тіла жінки та маленького Тимофія знайшли рятувальники.

Анна і Тимофій

Анна Гайдаржи та її чотиримісячний син Тимофій. Фото: Микола Кулеба / Facebook

За інформацією близьких Анни, попрощаються з нею та Тимофієм у середу об 11:00 у церкві ОПЦ. Рідні Анни — Андрій та Софія Сідак — були присутніми на пошуках та сподівались побачити жінку з немовлям живими.

скріншот

скріншот

Скріншоти з Instagram-сторінки Соні Сідак

У коментарях під фото Анни й маленького Тимофія на сторінці родини в Instаgram користувачі лишають коментарі зі співчуттями. "Сьогодні серце на шматки. Найбільше горе, що може бути", — написала одна з користувачок.

коментар

скріншот

Коментарі під фото Анни й Тимофія / Instagram

Нагадаємо, що внаслідок атаки терористів на Одесу зруйновано дев'ятиповерхівку. Станом на 21:57 2 березня було відомо про вісьмох жертв, серед яких — двоє дітей. Місцева влада оголосила 3 березня Днем жалоби в Одесі та області.

Президент Парламентської асамблеї Ради Європи Теодорос Русопулос, реагуючи на нічний обстріл Одеси росіянами 2 березня, заявив, що країна-агресорка має понести покарання за всі вчинені воєнні злочини на території України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2024 00:09