Фото: ДСНС

В Одесі з-під завалів деблокували тіла мами з тримісячною дитиною

В Одесі триває рятувальна операція після нічної російської атаки "шахедами". Ввечері 2 березня рятувальники деблокували тіла мами з тримісячною дитиною.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Наразі загальна кількість загиблих після удару по багатоповерхівці в Одесі становить сім людей. Серед них — двоє дітей. 

"Емоції, які не передати словами. Мої співчуття родичам загиблих", — наголосив Клименко.

Міністр зауважив, що пошуково-рятувальна операція не зупиниться ні на хвилину і триватиме, доки "не переконаємося, що більше нікого під завалами немає".

Що відомо про нічний обстріл Одеси 2 березня

В ніч на 2 березня російська армія завдала удару "шахедами" по Одесі. Внаслідок атаки терористів зруйновано дев'ятиповерхівку. Рятувальники продовжують діставати тіла з-під завалів. Станом на 14:50 було відомо про п'ятьох загиблих, серед них одна дитина. Ще восьмеро людей отримали поранення, серед них одна дитина. Проте згодом кількість загиблих зросла до семи.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що у звʼязку з людськими втратами через російську дронову атаку 3 березня в Одесі та області оголошено Днем жалоби.

Нагадаємо, президент Парламентської асамблеї Ради Європи Теодорос Русопулос відреагував на нічний обстріл Одеси росіянами 2 березня. На думку президента ПАРЄ, країна-агресорка має понести покарання за всі вчинені воєнні злочини на території України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 18:18