Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Щось трапилося? У Криму перекрили бухту та заявили про морські дрони

У понеділок, 6 травня, ввечері, в окупованому Криму росіяни перекрили рейд через бухту в Севастополі. Крім того, місцеві джерела заявили про нібито атаку морських дронів.

Про це повідомив Telegram-канал "Крымский ветер" і місцеві канали.

"У Севастополі перекрили рейд через бухту. Ймовірно, можуть оголосити тривогу. Щось трапилося?" — зазначили в Telegram-каналі "Крымский ветер".

Близько 21:00 за київським часом росіяни оголосили про закриття руху через Кримський міст. Окрім того, заявили про нібито ракету атаку. Пізніше рашисти оголосили про припинення руху морського транспорту в Севастополі. Згодом перекрили бухту взагалі та оголосили повітряну тривогу.

Спочатку з’явилася інформація про ракетну атаку на півострів, потім про те, що у бухті помітили морські дрони, а пізніше — про нібито атаку повітряних безпілотників. Словом — відчувається щось схоже на паніку, коли ворог не знає, звідки чекати атаки, але при цьому усвідомлює, що вона точно буде.

Як відомо, в окупованому росіянами Криму все частіше розпочали лунати вибухи. Це пов'язано з тим, що українська розвідка проводить там спецоперації зі знищення російської техніки.

Нагадаємо, що в ніч на понеділок, 6 травня, морські дрони Magura V5 Головного управління розвідки Міністерства оборони України уразили швидкісний катер російських військових. Операцію провів підрозділ ГУР Group 13 в районі бухти Вузька Євпаторійського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.05.2024 22:50