Фото ілюстративне. Джерело: dsnews.ua

Турецьке судно, яке йшло з Росії, затонуло в Чорному морі

Під час шторму в неділю, 19 листопада, біля чорноморського узбережжя Туреччини затонуло турецьке вантажне судно з 12 членами екіпажу на борту. Влада не змогла з ними зв’язатися.

Про це повідомив Reuters. Агенція зазначила, що капітан судна Kafkametler під прапором Туреччини оголосив у неділю зранку, що судно дрейфує до хвилерізу біля Ереглі в провінції Зонгулдак на північному заході Туреччини. Таку інформацію надіслали в офіс губернатора провінції.

Згодом судно затонуло після удару об хвилеріз. У неділю в регіоні пройшли потужні шторми, і в офісі губернатора заявили, що погані погодні умови завадили повітряним і морським суднам проводити пошукові роботи.

"Коли несприятливі погодні умови покращаться, пошуково-рятувальні роботи розпочнуться негайно", — сказав губернатор Єрлікая журналістам.

Медіа повідомляли, що судно перевозило з російського порту Темрюк вантаж феросплавів до порту Аліага в Туреччині.

На початку листопада в Чорному морі поблизу узбережжя Болгарії пором "Славянин" під російським прапором отримав бортову пробоїну. Судно перевозило залізничні цистерни зі скрапленим газом.

Нагадаємо, що 18 листопада біля українських берегів підірвалося торговельне судно, яке перевозило зерно. Ймовірно, воно натрапило на плавучу морську міну, внаслідок чого зазнало легких пошкоджень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.11.2023 09:34