Фото: Pixabay

У Apple назвали дату презентації нової лінійки iPhone 16

Американська компанія Apple оголосила дату своєї традиційної осінньої презентації, на якій представлять нову лінійку смартфонів iPhone 16. Вона пройде 9 вересня під гаслом "Час сяяти". 

Як повідомляє The Verge, ця подія відбудеться в театрі Стіва Джобса під назвою Apple Park.

Так, користувачі очікують, що суттєвою зміною в iPhone 16 і 16 Plus буде перехід на вертикально розташовану систему камер на задній панелі гаджета. Телефони iPhone 16 Pro та 16 Pro Max можуть отримати більші екрани, але, за чутками, вони збережуть знайомий Apple планування з трьома камерами. Також нові смартфони можуть отримати новий бронзовий колір.

Видання додає, що всі чотири моделі iPhone 16 матимуть Action Button, яка була ексклюзивною для лінійки Pro з iPhone 15. Нові смартфони також можуть мати нову кнопку, призначену для запису фото та відео, але наразі незрозуміло, чи буде ця функція доступна виключно на моделях смартфонів з приставкою Pro, чи буде доступною й на звичайних моделях iPhone 16.

Водночас штучний інтелект і технології Apple Intelligence, ймовірно, також стануть важливою частиною презентації Apple. На цей час є два iPhone, які підтримують Apple Intelligence: це iPhone 15 Pro і 15 Pro Max, але, за чутками, вся лінійка iPhone 16 матиме можливість працювати з технологією Apple Intelligence. Важливо зазначити, що презентація почнеться 9 вересня о 20:00 за київським часом.

Нагадаємо, у червні видання Bloomberg повідомляло, що Apple планує оновити свого віртуального помічника Siri. Йдеться про застосування технологій штучного інтелекту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 28.08.2024 02:31