Фото: скриншот з відео камер спостереження

У Бразилії дев'ятирічний хлопчик жорстоко вбив 23 тварини

У Бразилії, у місті Нова-Фатіма, дев'ятирічний хлопчик пробрався до ветеринарної лікарні, де нещодавно відкрилася ферма. Впродовж 40 хвилин дитина жорстоко вбила понад два десятки тварин.

Як повідомляє News Faharas, місцевий хлопчик переліз через стіну разом із собакою. Впродовж цього часу дитина вчиняла жорстокі напади на тварин.

Він кидав тварин об стіни та розчленовував. Серед убитих 23 тварин було 15 кроликів. Спочатку власник ветеринарної лікарні думав, що дитина зайшла просто побавитись з тваринами, адже напередодні хлопчик був на урочистому відкритті ферми. Проте потім камери спостереження зафільмували кадри, які шокували персонал.

Працівник лікарні Лусіо Баррето був нажаханий, коли знайшов тіла тварин, яких раніше дбайливо лікував.

"Це було жахливе видовище, глибоке відчуття безпорадності. Ми піклувалися про цих тварин з такою любов'ю та відданістю, і ця неочікувана трагедія розбила наші серця", — наголосив він.

Наразі ця лікарня тимчасово зачинилася. За даними видання, це потрібно, щоб персонал оговтався від горя, а правоохоронці встигли провести відповідні слідчі дії. Тварин, яким вдалося вижити, перемістили під нагляд інших фахівців.

Поліція вже встановила особу хлопця, який вчинив цей злочин, та його бабусі-опікунки. З жінкою мають поспілкуватися правоохоронці. У поліції наголосили, що до цього у дитини не було випадків з жорстокою поведінкою.

"Згідно з бразильським законодавством, дев'ятирічну дитину не можна притягнути до відповідальності, але можна провести соціально-виховні заходи й психологічне консультування із залученням соціальних служб", — додає видання.

Також ця трагедія викликала хвилю обурення серед місцевих жителів та зоозахисників. Вони почали вимагати розслідування.

"Дев'ятирічна дитина вбила 23 тварини протягом 40 хвилин у державній ветеринарній лікарні. Вбила, б’ючи об стіну та відриваючи їм ноги. Країна, яка ставиться до тварин як до ла*на, виховує своїх дітей як дикунів. Бразилія — одна з найбільш негуманних країн, коли йдеться про тварин", — наголосили зоозахисники з організації United Animal Rescue.

Зокрема, зоозахисники вимагають у влади посилити нагляд за тваринами та запровадити програми у школах, які б вчили дітей гуманності стосовно тварин.

Нагадаємо, у травні у Чернігові чоловік декілька разів вистрелив у собаку з травматичного пістолета. Правоохоронці зазначили, що він зробив це з "хуліганських мотивів". Йому загрожує до трьох років ув’язнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 17.10.2024 10:18