Фото: BBC

У Британії з арбалета розстріляли двох дочок і дружину коментатора ВВС

У Великій Британії з арбалета вбили двох дочок і дружину співробітника BBC Джона Ганта. Інцидент стався 9 липня у передмісті Лондона.

Про це повідомляє BBC.

За даними видання, 61-річну дружину Ганта Керол і їхніх двох доньок, 28-річну Ханну і 25-річну Луїзу, знайшли з важкими пораненнями у їхньому будинку в містечку Буші.

У Британії з арбалета вбили родину коментатора BBC

Фото: BBC

Після того, як стало відомо про злочин, правоохоронці оперативно розшукали та затримали першого підозрюваного. Ним виявився 26-річний Кайл Кліффорд. Його знайшли пораненим біля кладовища в північному Лондоні. Під час нападу він використовував арбалет та також, можливо, іншу зброю. До того ж підозрюваний деякий час служив у британській армії, але пішов зі служби в 2022 році.

Як встановила поліція нападник був знайомий зі своїми жертвами. Натомість у виданні наголошують, що Кліффорд є колишнім хлопцем однієї з дочок родини Гант. Наразі підозрюваний перебуває у лікарні. Мотиви його вчинку поки не відомі.

У Британії з арбалета вбили родину коментатора BBC

Фото: BBC

Крім того, інспекторка поліції Джастін Дженкінс у коментарі BBC сказала, що інших підозрюваних у вбивствах наразі немає. Проте згодом з'явилася інформація про те, що поліція проводить обшуки в будинку на півночі Лондона. За даними PA Media, цей будинок пов'язаний з братом Кайла Кліффорда, Бредлі Кліффордом, якого засудили до довічного ув'язнення з мінімальним терміном у 23 роки за вбивство в 2018 році.

У виданні зазначили, що Джон Гант, який втратив свою родину, коментував перегони для радіостанції BBC Five Live, яка транслює наживо спортивні змагання.

Нагадаємо, 9 квітня стало відомо, що у Варшаві неподалік середмістя поліція знайшла тіла чотирьох вбитих чоловіків. У закинутій будівлі виявили мертвими трьох українців і одного громадянина Польщі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.07.2024 17:14