Наслідки обстрілу Бєлгорода. Джерело: росЗМІ

У Бєлгороді "бавовна" ліквідувала офіцера Слідчого комітету Росії, — українська розвідка

"Бавовна" у Бєлгороді прорідила ряди офіцерів рашистських сил Росії. Там 30 грудня знешкоджено представника Слідчого комітету Російської Федерації.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Унаслідок удару 30 грудня 2023 року по військових обʼєктах Росії ліквідовано 27-річного російського старшого лейтенанта Михайла Конопіцина", — йдеться в повідомленні.

Українські розвідники уточнили, що в листопаді 2023 року його відрядили до Бєлгорода працювати у складі воєнного "Слєдствєнного отдєла слєдствєнного комітєта".

До цього, додали в ГУР, російський окупант воював проти України як командир взводу протитанкових ракет.

"У російській окупаційній армії через втрати на війні проти України констатували гострий дефіцит молодших офіцерів і наказали прискорити вишкіл лейтенантів", — підсумували в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Інфографіка: Головне управління розвідки

Інфографіка: Головне управління розвідки

Нагадаємо, що 30 грудня Сили безпеки та оборони завдали ракетного удару по військових об'єктах в російському Бєлгороді. Це стало відповіддю України на варварські обстріли Росії 29 грудня. Своєю чергою, неефективна робота російської протиповітряної оборони завдала руйнувань цивільній інфраструктурі міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.01.2024 09:59