"Прильоти" в Бєлгороді. Фото зі соцмереж

Вгатили по військових об'єктах: спецслужби відреагували на атаку по Бєлгороду

У суботу, 30 грудня, Сили безпеки та оборони завдали ракетного удару по військових об'єктах в російському Бєлгороді. Це стало відповіддю України на варварські обстріли Росії 29 грудня.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на джерело в спецслужбах.

Анонімний співрозмовник заявив, що сьогоднішня атака на Бєлгород є відповіддю на обстріл Росією міст України 29 грудня. Він відзначив, що українська сторона направила удар по військових об'єктах РФ. Своєю чергою неефективна робота російської протиповітряної оборони завдала руйнувань цивільній інфраструктурі міста.

"Це спільні заходи, що стали наслідками варварських обстрілів Дніпра, Харкова, Одеси та вбивства мирних мешканців. Заходи тривають", — йдеться у заяві джерела.

Раніше у російському Бєлгороді місцева влада повідомляла про "прильоти" в центрі міста. Також поширювали інформацію про нібито загиблих і влучання в житловий сектор.

Як відомо, Бєлгородська область Російської Федерації розташована біля кордону з Україною та межує з Харківською, Сумською та Луганською областями. Росіяни часто скаржаться на атаки біля своїх прикордонних регіонів.

Нагадаємо, що 25 грудня губернатор російської Бєлгородщини В'ячеслав Гладков стверджував, що відбулися прильоти по населених пунктах на території Росії з українського боку. Тоді він казав, що є декілька постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.12.2023 16:56