Фото: "Українська правда"

Зворушливе освідчення: у Черкасах під час останнього дзвоника випускник зробив пропозицію своїй дівчині (відео)

У Черкасах випускник освідчився однокласниці під час свята останнього дзвоника. Дівчина розгубилася, але відповіла "так".

Зворушливе відео опублікували у соцмережі.

Відомо, що щаслива подія трапилася у Черкаській спеціалізованій школі №3. Під час виконання танцю 11-класниками хлопець Самін запросив дівчину в середину кола. Після цього юнак дістав з кишені каблучку, став на одне коліно та освідчився коханій. Дівчина Марія сказала "так". Їхні однокласники разом із присутніми на святі привітали пару оплесками.

Випускниця Марія у розмові з виданням "УП. Життя" зізналася, що освідчення було для неї несподіваним, адже раніше пара ніколи не обговорювала одруження.

"Це було максимально неочікувано. Перша емоція, яка приходить у голову — це шок, але згодом — тільки позитивні відчуття. Я погодилася, не задумуючись", — розповіла дівчина.

За словами 11-класниці, ніхто не знав про те, що хлопець планує їй освідчитись. Юнак лише поділився таємницею із хореографом, який ставив танець для випускників.

"Він розповідав, що дуже переймався з приводу цього. І навіть перед самим танцем сказав мені, як сильно переживає. Я тоді дуже сильно здивувалася, аж потім усе зрозуміла", — поділилася Марія.

Як пише видання, пара планує спільне майбутнє, однак після закінчення школи закохані вступатимуть у різні вищі навчальні заклади.

Нагадаємо, на початку року дівчині-морпіху Галині Федишин, яка 3 січня повернулася з російського полону, зробив пропозицію її коханий-військовий — морпіх 36-ї бригади Микола Гриценяк. Пара вела бої за Маріуполь.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 06.06.2024 20:59