Фото: Facebook Сергія Волинського

Військовий зробив пропозицію дівчині-морпіху, яка повернулася з російського полону: щемливе відео

Дівчині-морпіху Галині Федишин, яка 3 січня повернулася з російського полону, зробив пропозицію її коханий-військовий — морпіх 36-ї бригади Микола Гриценяк. Пара вела бої за Маріуполь.

Відповідне відео у Facebook оприлюднив командир 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський.

Військовий наголосив, що пара українських морпіхів показала, що справжні почуття не знають перешкод, навіть коли це — пекло на землі.

"Вони разом пройшли бої за Маріуполь, витримали випробування полоном та довгу розлуку, але їхні серця ні на мить не припиняли битися в унісон", — підписав відео Волинський.

Що відомо про Галину Федишин

Дівчина-морпіх родом із села Сваричів Рожнятівської громади, що в Івано-Франківській області. Галина Федишин навчалася у Звягельському фаховому медколеджі (Житомирська область), який закінчила у 2015 році. Вона потрапила в полон під час виходу з "Азовсталі" у травні 2022 року. Тоді ж у полон потрапив і її хлопець-військовий, який родом із Донеччини.

Нагадаємо, 3 січня Україна повернула з російського полону 230 захисників і цивільних. людей: 213 солдатів і сержантів, 11 офіцерів, шестеро цивільних. Участь в організації цього процесу безпосередньо також брала сторона ОАЕ.

Раніше представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Петро Яценко заявляв, що Російська Федерація намагається створити враження, ніби українська влада не працює над питанням обміну військовополоненими. Саме тому країна-агресорка на тривалий час призупиняла цей процес.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 12:43