Фото: patrioty / ілюстративне

У чоловіка на Одещині стався напад епілепсії під час контакту з представниками ТЦК

На Одещині 12 жовтня у чоловіка стався напад епілепсії під час перевірки документів представниками територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Проти нього не застосовувалась фізична сила.

Про це у Telegram-каналі повідомляє прес-служба Одеського військкомату.

У відомстві зазначили, що днями під час планового оповіщення мобільною групою Одеського РТЦК та СП у селищі Великодолинське було зупинено місцевого жителя для перевірки військово-облікових документів. За версією ТЦК, у ході перевірки громадянину стало зле і до місця події негайно викликано бригаду швидкої медичної допомоги. Громадянина госпіталізували, лікарі діагностували приступ епілепсії.

Також у ТЦК повідомили, що 12 жовтня пацієнта перевели з реанімаційного до неврологічного відділення, після чого він написав заяву про відмову від подальшого лікування та був виписаний того ж дня.

"Наголошуємо, що інформація, поширювана у мережі, про начебто застосування фізичної сили представниками ТЦК та СП під час цієї події, є фейковою. Закликаємо громадян не піддаватися на маніпуляції та не поширювати неперевірену інформацію. Ворог веде війну не тільки на полі бою, але й в інформаційному просторі, використовуючи будь-яку можливість для дестабілізації суспільства", — додали у прес-службі Одеського ТЦК та СП.

Нагадаємо, 11 жовтня ввечері поблизу Палацу спорту в Києві працівники територіального центру комплектування разом із патрульною поліцією перевіряли військово-облікові документи. Це відбувалося після завершення виступу гурту "Океан Ельзи".

Згодом вокаліст і лідер музичного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук прокоментував рейди працівників територіального центру комплектування поблизу Палац спорту в Києві, де відбувався концерт музичної формації у п’ятницю ввечері.

Своєю чергою голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної й інформаційної політики, народний депутат України Микита Потураєв підтримав такі перевірки працівниками ТЦК і поліції, заявивши, що вони мають бути наскрізними та постійними.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.10.2024 19:54