Святослав Вакарчук. Джерело: соцмережі

Вакарчук уперше прокоментував рейди ТЦК і поліції після концерту "Океану Ельзи"

Вокаліст і лідер музичного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук прокоментував рейди працівників територіального центру комплектування поблизу Палац спорту в Києві, де відбувався концерт музичної формації у п’ятницю ввечері.

Про це повідомив ТСН. Журналісти нагадали, що біля Палацу спорту працівники ТЦК за підтримки поліції провели масовий рейд, під час якого перевіряли документи військовозобов’язаних, не обійшлося без затриманих.

Святослав Вакарчук жодним чином не оцінив дії ТЦК і поліції, відповівши на запитання медівників доволі обережно.

"У нас сьогодні день народження, я сподіваюсь, що ви нас теж вітаєте. Ми дуже щасливі, що стільки людей прийшли і приходять нас підтримати, слухають нашу музику. Взагалі для нас це велике свято. Ці 30 років для нас були дуже важливими. Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. В тому числі за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість і свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка", — сказав фронтмен гурту "Океан Ельзи".

До речі, на сторінках гурту не було жодних заяв про інцидент на площі поблизу київського Палацу спорту 11 жовтня, коли працівники територіального центру комплектування разом із патрульною поліцією перевіряли військово-облікові документи. Це відбувалося після завершення виступу гурту "Океан Ельзи".

Нагадаємо, що голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної й інформаційної політики, народний депутат України Микита Потураєв підтримав такі перевірки працівниками ТЦК і поліції, заявивши, що вони мають бути наскрізними та постійними.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.10.2024 14:36