Микита Потураєв. Джерело: сайт Верховної Ради України

Нардеп від "Слуги народу" підтримав перевірки ТЦК після концертів, у барах і клубах

У п’ятницю, 12 жовтня, ввечері працівники територіального центру комплектування та поліції здійснили низку рейдів, зокрема, перевіряли чоловіків поблизу київського Палацу спорту після концерту "Океану Ельзи".

На ситуацію відреагував голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної й інформаційної політики, народний депутат України Микита Потураєв, який залишив відповідний допис на своїй Facebook-сторінці. Він підтримав такі перевірки працівниками ТЦК і поліції.

"Ні, я не вважаю перевірку документів після концерту "Океану Ельзи" загрозою для української культури. Так само, як і після будь-якого публічного або масового заходу", — написав він.

Потураєв додав, що так само не вважає загрозою для української економіки перевірки документів у барах чи клубах.

"Щобільше — я вітаю такі перевірки, та вважаю, що вони мають бути наскрізними та постійними. І всі мають про це знати", — підсумував голова Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної й інформаційної політики.

Нагадаємо, що 11 жовтня біля Палацу спорту в Києві після концерту "Океану Ельзи" працівники ТЦК і поліцейські перевіряли документи в чоловіків, декого затримала поліція. Тоді ж відбулися рейди у клубах і ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького й інших міст України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.10.2024 13:37