Фото: depositphotos.com

У чому зустрічати Новий 2024 рік, щоб привернути удачу: поради від Андре Тана

Наступний рік пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона. Щоб отримати його увагу, варто ретельно підійти до вибору святкового вбрання.

Відомий український дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в Іnstagram розповів, що вдягнути в новорічну ніч, аби увесь рік супроводжував успіх.

"2024 рік буде роком Зеленого Дерев'яного Дракона. Він уособлює вдачу, і щоб залучити її, важливо обрати новорічне вбрання в відповідних відтінках та матеріалах", — зазначив він.

Колір

Насамперед потрібно знати, в яких кольорах зустрічати 2024 рік. Дизайнер рекомендує звернути увагу на такі:

  • Чорний — це універсальний колір, який підійде до будь-якого образу та символізує силу, елегантність і містичну енергію.
  • Червоний — символізує щастя, енергію, любов і удачу в китайській культурі.
  • Зелений — колір миру, спокою і самого дракона (але є нюанс — народженим у рік Дракона не рекомендується одягати зелені речі).
  • Золотий — колір багатства та процвітання. Одягайте його, якщо хочете залучити у своє життя достаток і добробут, але я все ж таки Андре Тан рекомендує використовувати його акцентно.

Фото: Instagram Андре Тана

Фото: Instagram-сторінка Андре Тана

Пірʼя

"Це один з улюблених елементів дракона. І моя особиста любов, вона надає будь-якому образу розкіш і статусність", — наголосив дизайнер.

Фото: Instagram Андре Тана

Фото: Instagram Андре Тана

Блиск і паєтки

За словами дизайнера, вони нагадують драконячу луску, а значить — точно не залишать нікого байдужими. І звичайно ж, це дуже святково та яскраво.

Фото: Instagram Андре Тана

Фото: Instagram Андре Тана

Оксамит, шовк, атлас та парча

Зелений дракон дуже любить розкіш і пафос, і саме ці матеріали асоціюються з таким образом.

"Тому щоб задобрити символ року раджу зупинитися на дорогих і ефектних тканинах", — підкреслив Андре Тан.

Фото: Instagram Андре Тана

Фото: Instagram Андре Тана

Яскраві аксесуари

Обов'язково до образу додавайте яскраві аксесуари — каблучки, браслети, кольє. Нехай вони будуть масивними та помітними.

"Це приверне увагу дракона і схилить удачу на ваш бік", — пояснив дизайнер.

Фото: Instagram Андре Тана

Фото: Instagram Андре Тана

"Дуже рекомендую придивитися до нової колекції ANDRE TAN "Містична". Цю капсулу я створював спеціально до Нового року, тому вона максимально підходить для святкування. Старт продажів колекції вже сьогодні!" — додав він.

Нагадаємо, цієї зими в моді пануватиме різноманіття: від класичного хутра до бахроми та металіку. Андре Тан виділив п'ять головних трендів, які будуть популярні в одязі у наступному сезоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 22.12.2023 04:26