Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Чорногорії затримали українця: його підозрюють у зґвалтуванні дитини

У Чорногорії затримали громадянина України. Чоловіка підозрюють у сексуальних домаганнях до дитини, а саме зґвалтуванні.

Як повідомляє RTCG, місцеві правоохоронці підозрюють в цьому злочині 45-річного українця, ім'я якого не розкривають.

Відомо, що підозрюваний проживає у столиці країни — місті Подгориця. 

Видання наголошує, що чоловік у період з серпня 2023 року по 25 червня 2024 року вчиняв сексуальні домагання щодо 13-річної неповнолітньої дівчинки. Зазначається, що про інцидент був поінформований прокурор вищої державної прокуратури в Подгориці. Відомо, що за його наказом чоловік перебуває під вартою.

Раніше, а саме 21 червня, німецька федеральна прокуратура повідомляла, що у Франкфурті заарештували трьох чоловіків, серед яких був громадянин України. Їх підозрюють у тому, що вони нібито збирали інформацію для "іноземної спецслужби".

Німецькі прокурори зазначили, що чоловіків заарештували ще в середу, 19 червня, і вони є громадянами України (Роберт А.), Росії (Арман С.) і Вірменії (Вардгес І.). Наразі підозрювані перебувають під вартою в управлінні кримінальної поліції міста Гессен. Німецькі правоохоронці уточнили, що вони "подорожували Німеччиною за завданням іноземної спецслужби" з метою збору інформації про особу, яка походить з України та перебуває у Німеччини.

Нагадаємо, у травні прокурори відстояли у суді довічне ув’язнення прикарпатцю, який зґвалтував і вбив дев'ятирічну дитину. Торік у червні чоловік жорстоко познущався з дівчинки та вбив її. Того дня вона вийшла з дому до сестри, а за нею попрямував 34-річний родич, який гостював у її батька. Дорогою він заманив дитину у заліснену ділянку неподалік річки, а там змусив її роздягнутися, побив, зґвалтував і задушив.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 26.06.2024 13:56