Фото: КМВА

У Дарницькому районі Києва збільшилося постраждалих: влада показала наслідки падіння уламків ракет (фото)

Вранці 21 вересня російські окупанти завдали ударів по столиці України. Поранення отримали семеро людей.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"За уточненими даними медиків, у Дарницькому районі постраждали 7 людей. Троє з них у лікарнях міста. Четверо отримали допомогу на місці", — розповів мер міста.

Він також уточнив, що серед постраждалих є дев'ятирічна дівчина. У якому стані зараз перебуває дитина, невідомо. Крім того, у Дарницькому районі міста внаслідок обстрілу спалахнула пожежа на СТО. Загорілися дві автівки.

"Вибиті вікна в двоповерховому будинку поруч. Також постраждав заклад профтехосвіти. Учні були в укритті, серед них постраждалих немає", — наголосив Кличко.

Тим часом у КМВА показали фото наслідків, падіння уламків в одному з районів столиці.

Нічний обстріл 21 вересня: що відомо

Повітряні сили після опівночі повідомили, що зафіксовано виліт восьми бортів Ту-95МС з аеродрому "Оленья" у Мурманській області РФ. Близько четвертої ранку областями почала ширитися повітряна тривога, військові оголосили там ракетну небезпеку.

На нашу територію увійшло дві групи ракет: одна рухалась зі Сходу у південно-західному напрямку, а друга — в напрямку Сумської області. Небезпеку оголошували для Черкащини, Чернігівщини, Київщини, Кіровоградської та Вінницької областей.

У Хмельницькому близько шостої години ранку лунали вибухи. Влада повідомляла про роботу протиповітряної оборони. Також вибухи лунали у Рівному, у частині міста зникло світло.

Нагадаємо, рашисти під ранок у четвер вдарили ракетами по Харкову. У місті зафіксували щонайменше шість "прильотів". Усі — у Слобідському районі міста. За даними місцевої влади, є пошкодження цивільної інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.09.2023 07:05