Фото: "Новини Києва"

У "Дії" з'явиться сервіс з інформацією про "Пункти незламності"

У застосунку "Дія" з'явиться сервіс з важливою інформацією про "Пункти незламності". Нововведення запрацюють напередодні опалювального сезону.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Він нагадав, що після початку повітряних атак РФ на енергетику минулої осені, в Україні розгорнули мережа "Пунктів незламності". У них завжди є світло, тепло та зв’язок.

"Після закінчення опалювального сезону наш уряд продовжував удосконалювати мережу. Тож на виконання завдання глави держави доручив міністерствам цифровізувати дані про "Пункти незламності" в "Дії", — зазначив прем'єр.

Також Шмигаль підкреслив, що це має бути зручний сервіс, де є всі важливі дані про кожен пункт, його розташування та наявність необхідного обладнання.

За його словами, проект планують запустити до початку опалювального сезону.

Нагадаємо, раніше ми публікували, як українцям підготувати домівки до початку опалювального сезону. А також як зменшити енерговитрати та зберегти тепло в оселі. 

Додамо, з 1 жовтня в Україні стартує опалювальний сезон. Хоч більшість субсидій на житлово-комунальні послуги будуть перепризначені автоматично, провести контроль виділення державних коштів необхідно. Так, українці можуть навіть не виходячи з дому дізнатися, чи нараховано їм субсидію. В режимі онлайн також можна дізнатися про її розмір. Для цього необхідно зайти на портал Міністерства соціальної політики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.09.2023 15:16