Фото: "Укрзалізниця"

У дитячих вагонах "Укрзалізниці" відтепер доступне спеціальне меню від Євгена Клопотенка

Відтепер для маленьких пасажирів "Укрзалізниці" доступне спеціальне дитяче меню від відомого українського шеф-кухаря та ресторатора Євгена Клопотенка.

Як повідомили в прес-службі компанії, послугою можна скористатися у дитячих вагонах, які нещодавно почали курсувати маршрутом за напрямком "Харків — Ясіня".

"А ви знали, що у дитячому вагоні "Укрзалізниці" вже є спеціально розроблене дитяче меню від Євгена Клопотенка? Безпечне, смачне і з натуральних українських продуктів", — зазначили у компанії перевізника.

дитяче меню укрзалізниця

До того ж для кожного дитячого вагона надають підігрівачі дитячого харчування, яке рекомендовано для дітей від шести місяців.

"Відтепер більше не треба бігати за окропом до провідника та вгадувати температуру розігріву. Все зручно і безпечно для маляти", — додали в "Укрзалізниці".

дитяче меню укрзалізниця

Фото: "Укрзалізниця"

Що особливого в оснащенні дитячого вагона?

У коридорі вагона є інтерактивні плакати, бізіборди з рухомими елементами та дитячі поручні з м'якою оббивкою для безпечного пересування. Кожне купе легко розрізнятиметься дитиною, оскільки вони марковані "Іскорками суперсил" — персонажами лялькового театру, розробленими Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

До того ж у кожному купе є навчально-розважальні матеріали, інструкції для руханки, настільна гра та манеж для найменших пасажирів, а також збільшений обмежувач верхньої полиці з протиударною накладкою. Вбиральня у вагоні оснащена додатковими гігієнічними засобами, сповивальним столиком та спеціальними дитячими накладками на унітаз.

У 2024 році "Укрзалізниця" разом із партнерами планує запустити ще сім дитячих вагонів.

Квитки на дитячий вагон доступні для придбання виключно через мобільний застосунок "Укрзалізниці", вартість квитка аналогічна вартості купейних квитків аналогічного класу в тому ж поїзді. Вагон має маркування "Дитячий" у застосунку, щоб батьки, які подорожують з маленькими дітьми, могли обрати поїздку саме в цьому вагоні. Діти до п'яти років включно подорожують поїздами "Укрзалізниці" безплатно й не потребують окремого квитка.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" вирішила внести зміни у розклад руху двох потягів "Інтерсіті+" "Київ — Перемишль". Вони розпочнуть діяти з 10 серпня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 29.08.2024 20:35