Фото: Офіс генерального прокурора

У Дніпрі військком купував авто й квартири, які реєстрував на родичів: прокуратура порушила справу

Керівник Дніпропетровського обласного центру комплектації за час війни встиг купити кілька автомобілів та дві квартири. Усе майно реєстрував родичів.

Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

Як йдеться у матеріалах справи, військком під час дії воєнного стану оформив на батька кілька автомобілів та дві квартири у Дніпрі. Він також зареєстрував на члена родини підприємство, яке придбало нежитлове приміщення загальною площею близько 500 квадратних метрів. Правоохоронці наголошують, що вартість майна значно перевищує його законні доходи.

"Було проведено обшуки за місцем роботи, шістьма адресами проживання керівника обласного ТЦК та його близьких осіб, а також в автомобілях. Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру за фактом незаконного збагачення керівником та обрання запобіжного заходу", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, працівника військкомату Полтавської області викрили на злочині. Він виготовляв фіктивні документи для перетину держкордону. Відомо, що під час обшуків слідчі вилучили понад 35 тисяч доларів США та більше 150 тисяч гривень готівкою, ноутбуки, мобільні телефони, пакет із особистими документами громадян, які підлягають мобілізації, печатки й штампи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.08.2023 16:23