Фото: Міністерство оборони

У додатку "Резерв+" з'явилася нова функція

У застосунку "Резерв+" з'явилася нова функція. Вона доступна лише для заброньованих громадян.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Відтепер у застосунку "Резерв+" можна підвантажити актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа. Ця послуга доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств і тих, які забезпечують потреби Сил оборони. 

"Заброньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення про появу статусу бронювання в реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг", — пояснили в Міноборони.  

Щоб отримати актуальний статус після отримання сповіщення необхідно: 

  • натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані;
  • у спадному меню вибрати "Оновити документ". 

"Працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання. Вони можуть показати інформацію у застосунку "Резерв+" на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини", — зазначила заступниця міністра оборони України з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко. 

Нагадаємо, речник Міноборони Дмитро Лазуткін заявив, що станом на сьогодні Міністерство оборони України не планує розсилати повістки в мобільний застосунок для військовозобов'язаних "Резерв+". Наразі це не передбачено нормативно-правовою базою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.07.2024 18:33