Скріншот з відео

У Донецьку гриміли вибухи: куди стався приліт

Ввечері суботи, 29 липня, у тимчасово окупованому Донецьку лунала серія вибухів. В одному з районів міста детонували боєприпаси окупантів.

За інформацією місцевих пабліків, вибухи було чути у різних районах міста. Зокрема, найчіткіше — у Київському та Куйбишевському районах.

Після серії вибухів у мікрорайоні Азотний лунали звуки детонації боєприпасів. У мережі писали, що стався приліт у склад боєприпасів російських загарбників.

Нагадаємо, 28 липня у Донецьку також лунали вибухи. Місцеві Telegram-канали писали, що пошкоджено будівлю так званого "міністерства внутрішніх справ" "ДНР". Російські пропагандисти наголошували, що постраждала будівля "міського управління Державтоінспекції". Крім того, 28 липня в Азовському районі Ростовської області Росії пролунала низка вибухів. Росіяни заявили про роботу протиповітряної оборони.

У жовтні вибух пролунав у будівлі місцевої адміністрації. Російські загарбники заявили, що удар припав по будівлі у Ворошиловському районі, де збиралися гауляйтери "ДНР". Минулого літа повідомлялося про удар по нафтобазі у Будьонівському районі окупованого Донецька.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.07.2023 00:17