Фото: Анна Гвоздяр\Facebook

У ДТП разом із дружиною загинув посадовець Мінстратегпрому Ярослав Олійник

Один з перших членів оновленої команди Міністерства стратегічних галузей промисловості Ярослав Олійник з позивним "Локі" загинув у дорожньо-транспортній пригоді разом зі своєю дружиною Ніною.

Про це повідомила заступниця міністра з питань стратегічних галузей промисловості Анна Гвоздяр.

Подробиць загибелі подружжя Олійників посадовиця не розкрила. Натомість повідомила, що церомонія прощання із загиблими відбудеться 10 вересня о 12:00 в Михайлівському соборі Києва.

"Потім відбудеться поховання в області. Кому потрібен транспорт — відвеземо. Ярослав був щирою та веселою людиною, що присвятила все своє — на жаль, дуже недовге — життя боротьбі з ворогом. Це велика втрата для всіх нас. Для мене "Локі" став першим колегою в Міністерстві, він багато чому навчив мене, а я — його", — наголосила Гвоздяр.

Також загибель Олійника підтвердив і колишній очільник Мінстратегпрому Олександр Камишін. 

"Загинув Ярослав Олійник. Він же "Локі". Один з перших членів оновленої команди Мінстратегпрому. Він доєднався до нас минулого літа прямо з лінії фронту. Відповідав за роботу з виробниками дронів. Досі не віриться", — зауважив Камишін.

Він додав, що "Локі" було 28 років, з яких 10 він провів на війні. За словами очільника Мінстратегпрому, Олійник відіграв дуже важливу роль у роботі з безпілотниками та зробив великий внесок у перемогу України.

"Він був щирою, справжньою, професійною та людяною людиною", — резюмував посадовець.

Нагадаємо, вночі 28 серпня на Київщині сталася дорожньо-транспортна пригода у якій травмувався народний депутат від "Слуги народу" Ігор Копитін. Його госпіталізовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.09.2024 21:59