Уламки на Київщині. Фото ілюстративне. Джерело: kyivvlada

У двох областях впали уламки російських дронів: влада розповіла про наслідки

У ніч на неділю, 13 жовтня, у Київській і Черкаській областях впали уламки збитих російських безпілотників. Подекуди це спричинило пошкодження будинків.

Про це повідомили в Київській і Черкаській обласних військових адміністраціях.

"Ворог продовжує атакувати Київщину БпЛА. Сьогодні вночі тривога оголошувалася двічі та тривала понад 10 годин. В області працювали сили ППО. Ворожі цілі знищені. Постраждалих серед населення немає", — зазначив очільник Київщини Руслан Кравченко.

Він додав, що влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури не допущено.

"У двох районах області внаслідок падіння уламків пошкоджено три приватні будинки. Пошкодження незначні. Оперативні групи продовжують роботу з виявлення та ліквідації наслідків атаки ворога", — підсумував Кравченко.

Своєю чергою, очільник Черкащини Ігор Табурець теж зауважив, що майже десять годин поспіль область перебувала на тривозі. У цей час оборонці неба відбивали чергові ворожі атаки.

"За попередніми даними, сили мобільних вогневих груп і завдяки РЕБ-протидії в межах нашої області знищено 12 БпЛА. На Золотоніщині через падіння уламків пошкоджено декілька домоволодінь. У решті випадків — без наслідків", — розповів чиновник.

Він також поінформував, що в Черкасах цієї ночі сталася пожежа на складі з будівельними матеріалами. Її ліквідовано. Фахівці встановлюють причини.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти завдали удару по Полтавщині й Одещині двома балістичними ракетами "Іскандер-М", двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Чернігівщині та Сумщині, а також 68 ударними БпЛА. Сили оборони збили 31 безпілотник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.10.2024 11:36